Uudised

Mulgimaa peakokk valmistab Vabariigi Presidendi vastuvõtul suupisteid

23. veebruar 2024 kell 09:03

24. veebruaril on Viru Talu koduresto peakokk Monika Peebo üks 12 kokast, kes valmistab Vabariigi Presidendi vastuvõtule suupisteid. Monika peab ette valmistama kolm erinevat suupistet, millest üks sobib ka taimetoitlastele, kokku 1600 ampsu. Abiks võtab ta omale Viljandi Kutseõppekeskuse kokanduseriala õpilased.

Enne pidupäeva ei ole lubatud suupisteid avalikustada, kuid Monika loodud ampsud on väga mulgimaised ja kohalikust toorainest. Nagu ikka annab hea ülevaate peol pakutavatest suupistetest Eesti Televisioon. 

Hoiame Monikale pöidlaid ning oleme kindlad, et mulgi ampsud maitsevad hästi.